top of page

Kunstgroep Groesbeek is een overkoepelende stichting.  Hieronder vallen  'Atelier Hub' en 'Kunst en Kitschroute'. Meer info

AtelierHub_LogoA.png
Logo Wennekers zwart_CONT.JPG

AtelierHub wil creatieve mensen samenbrengen. Door gezamenlijk in een pand te werken en te creëren kunnen we elkaar stimuleren en motiveren. 

Sinds november 2021 werken we met 9 kunstenaars in Atelier Hub Groesbeek. Ieder heeft zijn eigen werkplek. Voorbeelden van kunsten die beoefend worden zijn schilderkunst, grafiek, werken met stof en fotografie.  Je werkt alleen, maar kunt altijd sparren met anderen. 

Vanaf 1 oktober 2022 zijn we uitgebreid. Het pand van de voormalige sportschool naast ons hebben we dankzij sponsoring van Wennekers Wonen erbij kunnen huren. Inmiddels werken er 16 mensen in deze 2 ruimtes.

Kunstenaars in de Hub​ 

 

Atelierruimte te huur aangeboden

De kleinste unit kost 110 euro, de grootste 300 euro. Sommige ruimtes staan met elkaar in verbinding.  Deze prijs is incl. gebruik keuken, voorschot GWL, internet, servicekosten, opslagruimte. Er zijn gratis parkeerplaatsen. 

Heb je interesse? 

Neem contact op met Mariëlle Poelen 0031641816240  of mail mariellepoelen@gmail.com

Margrietstraat 3-5 6561 WS Groesbeek

 

De 5de kunstroute is 25 & 26 mei 2024

Laat u verrassen door de verschillende werken en stijlen binnen uiteenlopende disciplines zoals o.a. schilderen, glaswerk, stoffen, leder, beeldhouwen, keramiek. De route brengt u door een mooi stuk van Groesbeek. De plattegrond op de flyer is een richtlijn en geeft u een duwtje naar de goede weg. 

De ateliers zijn te bezoeken tussen 11.00 en 17.00u.
Ons doel is om mensen met een passie voor kunst een laagdrempelig platform te bieden en kunstliefhebbers hiervan te laten genieten. 

We hopen volwassenen, kinderen en een ieder die denkt niet zoveel met kunst te hebben, over een drempel te helpen en geïnteresseerd te krijgen. Spring op de fiets of ga lekker wandelen,  geniet en laat je inspireren.  De ateliers en exposities zijn te herkennen aan de wapperende vlag met ons logo. We wensen u veel kijkplezier!

Waarom de naam tussen kunst en kitsch? Dat wordt vaak gevraagd. Waar ligt de scheidslijn tussen wat kunst en kitsch is? Dat is vaak persoonsgebonden, wat de een kunst vindt, vindt de ander geen kunst...  Wat de een kitsch vindt, vindt een ander kunst. Of andersom.. Of niet.. Of wel.. Dat mag iedereen voor zichzelf weten, zowel voor diegenen die 'scheppen' als voor diegenen die kijken.

Flyers zijn vanaf half april 2024 te krijgen bij de VVV,  Wennekers wonen, Atelier Hub en de deelnemers.

 

Coby Poelen en Mariëlle Poelen.

De route wordt georganiseerd door Coby Poelen en Marielle Poelen

Contact: Kunstenkitschroute@gmail.com 06-52084781

Kunstenaars in de Hub

bottom of page