De 4de kunstroute is 11 & 12  juni 2022

Dit jaar 2021 is er een fout online.

Laat u verrassen door de verschillende werken en stijlen binnen uiteenlopende disciplines zoals o.a. schilderen, glaswerk, stoffen, leder, beeldhouwen, keramiek. De route brengt u door een mooi stuk van Groesbeek en ’n klein stukje door Duitsland. De plattegrond op de flyer is een richtlijn en geeft u een duwtje naar de goede weg. Er komt een fietst/wandelroute door het buiten gebied en een route door het dorp. U kunt de routes rond mei op de site downloaden op uw mobiel.

De ateliers zijn te bezoeken tussen 11.00 en 17.00u.
Ons doel is om mensen met een passie voor kunst een laagdrempelig platform te bieden en kunstliefhebbers hiervan te laten genieten. 

We hopen volwassenen, kinderen en een ieder die denkt niet zoveel met kunst te hebben, over een drempel te helpen en geïnteresseerd te krijgen. Spring op de fiets, geniet en laat je inspireren.  De ateliers en exposities zijn te herkennen aan de kleurig wapperende vlag. We wensen u veel kijkplezier!

Waarom de naam tussen kunst en kitsch? Dat wordt vaak gevraagd. Waar ligt de scheidslijn tussen wat kunst en kitsch is? Dat is vaak persoonsgebonden, wat de een kunst vindt, vindt de ander geen kunst...  Wat de een kitsch vindt, vindt een ander kunst. Of andersom.. Of niet.. Of wel.. Dat mag iedereen voor zichzelf weten, zowel voor diegenen die 'scheppen' als voor diegenen die kijken.

Flyers zijn vanaf mei 2020 te krijgen bij de VVV, Alumiz, Wennekers wonen  en de deelnemers.

 

Coby Poelen en Mariëlle Poelen.

De route wordt georganiseerd door Coby Poelen en Marielle Poelen