top of page

 

De 5de kunstroute is 3 & 4 juni 2023

Laat u verrassen door de verschillende werken en stijlen binnen uiteenlopende disciplines zoals o.a. schilderen, glaswerk, stoffen, leder, beeldhouwen, keramiek. De route brengt u door een mooi stuk van Groesbeek. De plattegrond op de flyer is een richtlijn en geeft u een duwtje naar de goede weg. 

De ateliers zijn te bezoeken tussen 11.00 en 17.00u.
Ons doel is om mensen met een passie voor kunst een laagdrempelig platform te bieden en kunstliefhebbers hiervan te laten genieten. 

We hopen volwassenen, kinderen en een ieder die denkt niet zoveel met kunst te hebben, over een drempel te helpen en geïnteresseerd te krijgen. Spring op de fiets of ga lekker wandelen,  geniet en laat je inspireren.  De ateliers en exposities zijn te herkennen aan de wapperende vlag met ons logo. We wensen u veel kijkplezier!

De deelnemers kunt u hier vinden.

Waarom de naam tussen kunst en kitsch? Dat wordt vaak gevraagd. Waar ligt de scheidslijn tussen wat kunst en kitsch is? Dat is vaak persoonsgebonden, wat de een kunst vindt, vindt de ander geen kunst...  Wat de een kitsch vindt, vindt een ander kunst. Of andersom.. Of niet.. Of wel.. Dat mag iedereen voor zichzelf weten, zowel voor diegenen die 'scheppen' als voor diegenen die kijken.

Flyers zijn vanaf half mei 2023 te krijgen bij de VVV,  Wennekers wonen, Atelier Hub en de deelnemers.

 

Coby Poelen en Mariëlle Poelen.

De route wordt georganiseerd door Coby Poelen en Marielle Poelen

bottom of page